Yrityksille

Hyvinvoiva työntekijä on koko yrityksen ja yksilön etu.

Joogaharjoitus on muokattavissa yrityksenne tarpeita vastaavaksi.

Kenties hektisen tai vaativan työn vastapainoksi on paikallaan rentoutua, hellittää ja rauhoittaa ylikierroksilla käyvä hermosto. Ehkä toimistotyön haastama keho kaipaa vetreytystä, ryhdin aktivoimista ja niska-hartiaseudun huoltoa. Mentaalisesti hyvin vaativassa työssä on eduksi, jos keho ja mieli osaavat palautua ja päästää irti jo menneistä taakoista ja huolista.

Fyysinen työympäristö kuormittaa kehoa erilaisten toistuvien liikeratojen kautta. Pitkiä aikoja seistessä tai liikkeellä ollessa hyvä sisäinen kehontuntemus pitää huolta oikeanlaisista työskentelyasennoista ja syvien lihasten aktivointi mahdollistaa turvallisemman kehon käytön ja voi auttaa vähentämään fyysisen kuormituksen aiheuttamaa haittaa työntekijälle.

Joogan ja mindfulnessin mahdollisuudet lisätä hyvinvointia ovat hyvin moninaiset. Joogalla voi parhaimmillaan olla vaikutuksia hermostoon, aineenvaihduntaan, kehotuntemukseen, koordinaatioon, elinvoiman kokemukseen ja stressinsietoon.

Mindfulnessin avulla mielen kyky sietää kuormitusta vahvistuu, tunnetaidot kehittyvät, havaintokyky paranee ja asiakaskohtaamisten laatu voi kohentua. Mindfulness lisää kykyämme tunnistaa rajojamme ja mahdollisuuksiamme ja säännöllinen harjoittelu muovaa myös aivoja sekä parantaa mielialaa.

Palvelut yrityksille voidaan räätälöidä esimerkiksi

⦁ työhyvinvointitoiminnan ja  virkistyspäivien yhteyteen
⦁ yksittäisenä kehonhuoltohetkenä vaikkapa aamupalaverin yhteydessä
⦁ tai kurssimuotoisesti

Joogaa voidaan suunnitella ryhmän erityistarpeet ja fyysinen aktiivisuus huomioon ottaen niin, että se sopii jokaiselle. Painotuksia on mahdollista hahmotella teemoittain tai asiakkaan ja tilanteen luonteen mukaan. Joogassa toiveena voi esimerkiksi olla:

⦁ Meditatiivinen jooga
⦁ Rauhallinen, kehonhuollollinen jooga
⦁ Voimakas ja vahvistava jooga
⦁ Yhdistelmä vahvistavaa ja venyttävää joogaa
⦁ Teeman ympärille rakennettu harjoitus

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yrityksellesi sopiva hyvinvointihetki!