Esimerkkejä tilauskokonaisuuksista

SILENT YOGA

Ulkona tai sisätiloissa tapahtuva joogan tilaustunti ryhmille. Joogaamme täysin hiljaisuudessa, kunnioittaen kehosta nousevaa tarinaa, hengityksen kohinaa ja ympäröivää miljöötä. Palautamme hermostomme taas hiljaisen läsnäolon ja palautumisen tilaan ja ammennamme harjoituksen filosofian luontoelementeistä ja suomalaisesta hiljentymisen perinteestä.

KOTA-MINDFULNESS

Tilaa omaan kotaasi tai nuotiotulen äärelle virittävä ja maadoittava jaettu hetki. Kodan elävän tulen äärellä palaamme kiireestä läsnäoloon ja nykyhetkeen monipuolisessa harjoituksessa, joka ammentaa suomalaisesta metsäjoogasta ja hiljentymisen perinteestä sekä itämaisesta meditaatiotekniikoista.

YOGASHOWER

Joogajoen Yogashower on tulevalle äidille sopiva joogahetki, johon sisältyy lempeä meditaatio-osuus. Harjoitus sopii koko seurueelle! Voidaan toteuttaa myös pelkkänä meditaatiohetkenä, jossa tehdään yhdessä mielikuvaharjoitus erityisesti tulevaa äitiä ajatellen.

JUOMAJOOGA

Joogajoen juomajoogassa yhdistyvät joogan fyysisyys, tietoisuustaidot, sekä valitsemasi juoman maistelu hauskaksi, saumattomaksi harjoitukseksi. Juhliin, polttareihin, saunailtoihin, virkistykseksi!

PIHAJOOGA

Haluaisitko joogata ystäväporukan kesken omalla pihallasi tai virittäytyä kesän aistimiseen tietoisuusharjoituksilla laiturin nokassa? Suunnitellaan yhdessä toiveittesi mukainen harjoitus!