Joogatunnit

Ohjaan joogaa Meri-Lapin alueella. Tällä hetkellä tunteja on seuraavissa toimipisteissä:IMG_6925 (2)

 

BODY CENTER, Tornio

Lempeä jooga, sunnuntai, 60 min.

Rauhallinen, kehontuntemusta lisäävä joogatunti, joka sopii jokaiselle. Viikoittain vaihtuva teema, jossa huollamme kehoa lempeän liikkuvalla harjoituksella. Hengitykselle ja kehon kokemuksen tarkkailulle annetaan tilaaTunnilla käytetään musiikkia.

Dynaaminen jooga, keskiviikko, 60 min

Astetta nopeatempoisempi, tasapainoa, vahvuutta, koordinaatiota ja joustavuutta kehittävä joogaharjoitus. 

KIVALO-OPISTO, Keminmaan toimipiste, Väyläsali

Lempeä jooga, maanantai, 60 min. Kesätauolla

Rauhallisesti ja alkeista etenevä lempeä joogatunti kehonhuollollisella painotuksella. Keskitymme rauhalliseen hengitykseen ja helppoihin joogaharjoituksiin. Joogasta ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

Dynaaminen jooga, maanantai, 60 min. Kesätauolla

Dynaaminen alkeis- ja keskitason joogatunti kehonhuollollisella painotuksella.
Keskitymme hengityksen rytmissä tehtäviin liikkuviin ja kehoa vahvistaviin joogaharjoituksiin. Joogasta ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta, useista tunnilla tehtävistä harjoituksista on valittavissa kevyempi tai voimakkaampi versio.

EASYFIT, Kemi

Jooga, torstai, 60 min.

Rauhalliseen tahtiin etenevä keskivahva joogatunti vaihtuvilla teemoilla. Lisäämme kehontuntemustamme ja huollamme kehoa ja mieltä joogan keinoin. Keskitymme tasapainottaviin joogaharjoituksiin, joissa teemme tilaa hengityksen ja kehon yhteistyölle. Jokainen harjoitus on erilainen, oma kokonaisuutensa. 

Lyhytkurssit

Print

Mainokset