Joogatunnit

Ohjaan joogaa Meri-Lapin alueella. Tällä hetkellä tunteja on seuraavissa toimipisteissä:IMG_6925 (2)

MIND BODY YOGA, Tornio

Kotisivuille

Flow -jooga, sunnuntai, 60 min.

Joogatunti, jossa rakennamme joogaharjoituksista virtaavaa sarjaa hengityksen rytmiä seuraten. Aloitamme rauhallisesti harjoituksen perusteista. Harjoitukseen sisältyy valmisteleva osio ja pysähtyminen tunnin loppupuolella. Kevätkaudella 2018 etenemme kurssimuotoisesti kohti koreografista joogaflowta, josta rakennamme kauden päätteeksi oman joogatanssimme.

BODY CENTER, Tornio

Lempeä jooga, sunnuntai, 60 min.

Rauhallinen, kehontuntemusta lisäävä joogatunti, joka sopii jokaiselle. Viikoittain vaihtuva teema, jossa huollamme kehoa lempeän liikkuvalla harjoituksella. Hengitykselle ja kehon kokemuksen tarkkailulle annetaan tilaaTunnilla käytetään musiikkia.

KIVALO-OPISTO, Keminmaan toimipiste, Väyläsali

Joogaa varttuneille, maanantai, 60 min.

Rauhallisesti ja alkeista etenevä lempeä joogatunti kehonhuollollisella painotuksella. Keskitymme rauhalliseen hengitykseen ja helppoihin joogaharjoituksiin. Joogasta ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

Dynaaminen kehonhuoltojooga, maanantai, 60 min.

Dynaaminen alkeis- ja keskitason joogatunti kehonhuollollisella painotuksella.
Keskitymme hengityksen rytmissä tehtäviin liikkuviin ja kehoa vahvistaviin joogaharjoituksiin. Joogasta ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta, useista tunnilla tehtävistä harjoituksista on valittavissa kevyempi tai voimakkaampi versio.

EASYFIT, Kemi

JoogaSoft, tiistai, 60 min.

Rauhallinen, kehontuntemusta lisäävä joogatunti, jossa huollamme kehoa ja mieltä lempeän liikkuvasti joogan kielellä. Keskitymme helppoihin joogaharjoituksiin, joissa teemme tilaa luonnolliselle hengitykselle. Jokaisen viikon harjoitus on erilainen, oma kokonaisuutensa ja käytämme tunnilla myös musiikkia. Joogasta ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. 

Lyhytkurssit

Print

Mainokset